Uitleg isolatieglas - Glashandel TGS Leiden Print

Standaard Isolatieglas 

Met warmte-isolerend glas houdt u, t.o.v. enkelglas, de kou buiten en kunt u flink op de stookkosten besparen. Met pilikington Isolatieglas bijvoorbeeld, kan het jaarlijkse gasverbruik van een gemiddeld huishouden met 30 m3 per m2 glas worden gereduceerd.

HR+ Isolatieglas 

HR+ dubbelglas is op één van de twee ruiten aan de binnenkant van de spouw een flinterdunne metaallaag aangebracht. De zogenaamde warmte-reflecterende coating. Deze laag zorgt ervoor dat een groot deel
van de warmte naar de verblijfsruimte wordt teruggekaatst waardoor u meer energie kunt besparen ten op zichte van traditioneel dubbelglas.

HR++ Isolatieglas

Door de droge lucht tussen het dubbelglas te vervangen door een edelgas, dat beter isoleert dan lucht, is het mogelijk om nog meer te besparen op uw energie kosten. We spreken dan over HR++ beglazing.
Met climalite ultra N (HR++) dubbelglas kan deze besparing zelfs oplopen tot 60 m3 per m2 glas per jaar
(ten opzichte van enkel glas)

VENTILEREN

MOCHT U BESLUITEN DAT U GAAT INVESTEREN IN ISOLATIEGLAS VERGEET DAN NIET DAT ISOLEREN OOK VENTILEREN IS.

Hiervan kunnen wij u de informatie geven om op een goede manier de juiste ventilatie mogelijkheden toe te passen in uw woning.

 

Wij leveren, repareren en herstellen uw glas o.a. ook in:

Leiderdorp, Hoogmade, Oegstgeest, Koudekerk, Oud Ade, Zoeterwoude-Rijndijk, Voorschoten, Zoeterwoude, Warmond, Hazerswoude-Rijndijk, Groenendijk.

Glashandel TGS Leiden | A.M van Schuurmanstraat 49 | 2331 DD | Tel. 071-8890434 |  Mob. 06-34 82 71 50 | info@glashandeltgs.nl